ВАСИЛЬКІВСЬКА СІЛЬГОСПХІМІЯ

Приватне акціонерне товариство

Повідомлення про проведення загальних зборів

Дата розміщення:  10.11.2017 16:06:55
Дата проведення загальних зборів:
 
15.12.2017
Термінове повідомлення:  Так
Назва повідомлення:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВАСИЛЬКІВСЬКА СІЛЬГОСПХІМІЯ"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента:  05489193
Місцезнаходження емітента:  Україна, 08628, Київська обл., Васильківський р-н, с. Безп'ятне, вул. Васильківська, 76
Регіон емітента:  3221482802
Номер телефону керівника емітента:  0665067308
Електронна поштова адреса:  mbk@mbk.biz.ua
Текст повідомлення: 

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР!

ПУБЛІЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВАСИЛЬКІВСЬКА СІЛЬГОСПХІМІЯ" (Код за ЄДРПОУ: 05489193, Місцезнаходження: Україна, 08628, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Безп'ятне, вул. Васильківська буд. 76) /далі – "Товариство"/ повідомляє, що Загальні Збори акціонерів Товариства /далі – "Загальні Збори"/ відбудуться "15" грудня 2017 року, початок о 15:00 годині за адресою: Україна, 08628, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Безп'ятне, вул. Васильківська буд. 76, актова зала Товариства.

Проект порядку денного:

1. Обрання Лічильної комісії, Голови та Секретаря Загальних Зборів; Проект рішення: "Обрати Лічильну комісію Загальних Зборів у складі 1 (однієї) особи – Голови Лічильної комісії Загальних Зборів Байрамзаде Світлану Петрівну; Обрати Головою Загальних Зборів Кузнєцова Дмитра Олександровича, Секретарем Загальних Зборів Хміль Олександра Миколайовича".

2. Затвердження регламенту та порядку голосування на Загальних Зборах; Проект рішення: "Затвердити запропонований Головою Загальних Зборів регламент роботи та порядок голосування на Загальних Зборах".

3. Зміна типу і найменування Товариства; Проект рішення: "Змінити тип Товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство, в зв’язку з чим змінити повне найменування Товариства з "ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВАСИЛЬКІВСЬКА СІЛЬГОСПХІМІЯ" на "ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВАСИЛЬКІВСЬКА СІЛЬГОСПХІМІЯ".

4. Внесення і затвердження змін та доповнень до Статуту Товариства, пов'язаних зі зміною типу і найменування Товариства та приведенням його діяльності у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", шляхом викладення Статуту Товариства в новій редакції; Проект рішення: "Внести і затвердити зміни та доповнення до Статуту Товариства, пов'язані зі зміною типу і найменування Товариства та приведенням його діяльності у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", шляхом викладення Статуту Товариства в новій редакції".

5. Визначення особи, уповноваженої на підписання та здійснення державної реєстрації нової редакції Статуту Товариства; Проект рішення: "Уповноважити голову виконавчого органу Товариства підписати Статут Товариства у новій редакції та здійснити всі необхідні дії щодо його державної реєстрації (в тому числі видати довіреність на здійснення всіх необхідних дій щодо державної реєстрації нової редакції Статуту Товариства третій особі)".

6. Припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Товариства; Проект рішення: "Припинити повноваження Голови та членів Наглядової ради Товариства у повному складі".

7. Припинення повноважень Голови та членів Ревізійної комісії Товариства; Проект рішення: "Припинити повноваження Голови та членів Ревізійної комісії Товариства у повному складі".

8. Припинення повноважень Голови та членів Правління Товариства; Проект рішення: "Припинити повноваження Голови та членів Правління Товариства у повному складі".

9. Обрання членів Наглядової ради Товариства; Проект рішення: "Члени Наглядової ради Товариства обираються шляхом кумулятивного голосування в кількості 3 (трьох) осіб з терміном повноважень – 3 (три) роки".

10. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується від імені Товариства на підписання таких договорів; Проект рішення: "Затвердити наступні умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства: а) Члени Наглядової ради здійснюють свою діяльність виключно в інтересах Товариства відповідно до вимог чинного законодавства України та Статуту Товариства; б) Члени Наглядової ради Товариства виконують свої обов'язки на безоплатній основі. Уповноважити голову виконавчого органу від імені Товариства підписати цивільно-правові договори з членами Наглядової ради Товариства".

11. Обрання Ревізора Товариства; Проект рішення: "Для проведення перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства запровадити на Товаристві посаду Ревізора та обрати на посаду Ревізора Товариства Шаран Сергія Вікторовича".

12. Затвердження умов цивільно-правового договору, що укладатиметься з Ревізором Товариства, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується від імені Товариства на підписання такого договору; Проект рішення: "Затвердити наступні умови цивільно-правового договору, що укладатиметься з Ревізором Товариства: а) Ревізор здійснює свою діяльність виключно в інтересах Товариства відповідно до вимог чинного законодавства України та Статуту Товариства; б) Ревізор Товариства виконує свої обов'язки на безоплатній основі. Уповноважити голову виконавчого органу від імені Товариства підписати цивільно-правовий договір з Ревізором Товариства".

13. Обрання виконавчого органу Товариства; Проект рішення: "Створити на Товаристві одноосібний виконавчий орган шляхом запровадження посади Генерального директора та обрати на посаду Генерального директора Товариства Джяутова Валерія Вінцентасовича".

14. Затвердження (схвалення) значних правочинів, укладених від імені та в інтересах Товариства протягом 2016 – 2017 рр.; Проект рішення: "Затвердити (схвалити) значні правочини, укладені від імені та в інтересах Товариства протягом 2016 – 2017 рр.".

15. Попереднє надання згоди на вчинення Товариством значних правочинів; Проект рішення: "Надати попередню згоду на вчинення Товариством значних правочинів у 2018 році".

16. Скасування рішень позачергових Загальних Зборів акціонерів Відкритого акціонерного товариства "Васильківська сільгоспхімія" від 04 липня 2006 року; Проект рішення: "Скасувати рішення позачергових Загальних Зборів акціонерів Відкритого акціонерного товариства "Васильківська сільгоспхімія" від 04 липня 2006 року щодо збільшення статутного капіталу Товариства шляхом випуску 5814144 штук простих іменних акцій документарної форми випуску, номінальною вартістю 0,25 грн. на загальну суму 1453536,00 грн.".

17. Надання правової оцінки діяльності Можаровського Анатолія Васильовича на посаді Голови Правління Товариства; Проект рішення: "Зобов'язати Наглядову раду та Генерального директора Товариства до наступних чергових (річних) Загальних Зборів акціонерів Товариства надати правову оцінку діяльності Можаровського Анатолія Васильовича на посаді Голови Правління Товариства, у т.ч. шляхом звернення до правоохоронних органів".

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних Зборах – "11" грудня 2017 року. Реєстрація учасників Загальних Зборів відбудеться з 14:00 до 14:50 години у день та за місцем проведення Загальних Зборів. Для реєстрації та участі у Загальних Зборах акціонери повинні мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт), уповноважені особи акціонерів – документ, що посвідчує особу (паспорт) та довіреність від акціонера Товариства, оформлену відповідно до чинного законодавства України.

Пропозиції акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних Зборів, та/або щодо проектів рішень з зазначених питань будуть прийматися не пізніше ніж за 20 (двадцять) днів до дати проведення Загальних Зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства – не пізніше ніж за 7 (сім) днів до дати проведення Загальних Зборів, за адресою: Україна, 08628, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Безп'ятне, вул. Васильківська буд. 76.

Пропозиції акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних Зборів, та/або щодо проектів рішень з зазначених питань мають бути оформлені згідно вимог ст. 38 Закону України "Про акціонерні товариства" та містити повний об’єм інформації, передбаченої змістом такої пропозиції.

Акціонери (уповноважені особи акціонерів), можуть ознайомитись з матеріалами та документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних Зборів за адресою: Україна, 08628, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Безп'ятне, вул. Васильківська буд. 76, в приміщені бухгалтерії на 2-му поверсі адміністративної будівлі Товариства до дати проведення Загальних Зборів – у робочі дні з 9 00 до 12 00 години, а у день проведення Загальних Зборів – за місцем їх проведення. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Голова Наглядової ради Товариства Шаран Алла Петрівна. Телефони для довідок: (063) 526-53-03, (050) 871-22-20.

Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включеного до проекту порядку денного Загальних Зборів: http://www.vassilhim.mbk.biz.ua/

УВАГА! Акції власників, які не уклали з обраною Товариством депозитарною установою договори про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або не здійснили переказ належних їм прав на цінні папери на власний рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, при визначенні кворуму та при голосуванні на Загальних Зборах враховуватися НЕ БУДУТЬ!

Голова Наглядової ради ПАТ "ВАСИЛЬКІВСЬКА СІЛЬГОСПХІМІЯ"

 

Повідомлення про проведення Загальних Зборів опубліковано в Бюлетені "Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку" № 214 (2719) від 10.11.2017 р.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у
повідомленні
Найменування посади Голова Правління Джяутов Валерій Вінцентасович
(підпис) (ініціали та прізвище керівника)
М.П. 10.11.2017
(дата)